'Na mij de zondvloed'

Op zondag 9 augustus is er een gezamenlijke dienst met de Remonstrantse gemeente.
Deze dienst zal 'live' vanuit de kerkzaal in de Gereformeerde kerk worden uitgezonden via YouTube.

Voorganger is ds. Japke van Malde. Het thema van de dienst is 'Na mij de zondvloed'.
Hans Schoenmakers zorgt voor de muzikale begeleiding.
Coby van Leeuwen leest uit de bijbel.
De dienst start om 10 uur.

Het thema van deze dienst is: Na mij de zondvloed?
Bij het recente noodweer in Aziƫ hoor je wel eens dat rampspoed een waarschuwing of zelfs een straf van God is. In de coronacrisis krijgt de natuur dezelfde krachten toebedeeld, is dat een nieuwe vorm van geloven?
Het zondvloedverhaal uit Genesis wordt gelezen en wordt verbonden met eigentijdse verhalen, zoals de roman "Vlieggedrag" van Barbara Kingsolver.
Wat kunnen deze verhalen ons leren?

Onderaan deze pagina ziet u de link naar de uitzending staan. Als u op 'uitzending' klikt zal er een nieuw scherm geopend worden met daarin het YouTube scherm. Links onder ziet u hoelang het nog duurt voordat de uitzending begint. Als de uitzending is gestart ziet u midden in het YouTube scherm de start knop. Klik op de start knop en u kunt de viering volgen.

Zondag 9 augustus, 10.00 uur

Uitzending - Liturgie