Zomervieringen 2020

Van zondag 21 juni tot en met zondag 12 juli worden er via YouTube weer 'live' vieringen vanuit de kerkzaal uitgezonden, deze keer onder het motto 'Mensen onderweg'. Rode draad zijn de 'levenslange reizen' van vier Bijbelse personages: Jakob, Esther, Prediker en Maria Magdalena. De vieringen blijven na de eerste uitzending een week lang actief. Ook de orden van dienst en naderhand de overdenkingen zijn hier te vinden (die blijven langer dan week staan).

Saskia ten Have heeft de muzikale leiding en bespeelt de piano, Inge Kempen speelt dwarsfluit en verzorgt de solozang, Ingrid Slangen speelt klarinet en Ruurd van der Weg is de liturg/voorganger. Ton ten Have verzorgt de techniek ('with a little help from his friends').

Op deze pagina ziet u de vieringen staan. Als u op een 'uitzending' klikt zal er een nieuw scherm geopend worden met daarin het YouTube scherm. Links onder ziet u hoelang het nog duurt voordat de uitzending begint. Als de uitzending is gestart ziet u midden in het YouTube scherm de start knop. Klik op de start knop en u kunt de viering volgen. Als u op 'liturgie' klikt zal de bijbehorende liturgie getoond/gedownload worden.

Vieringen

Zondag 21 juni, 09.30 uur: Jakob – Van aangezicht tot aangezicht

Overdenking

Zondag 28 juni, 09.30 uur: Esther – De verborgenheid van God

Terugkijken , Liturgie, Overdenking

Zondag 5 juli, 09.30 uur: Prediker – Alles is lucht en leegte

Terugkijken, Liturgie, Overdenking

Zondag 12 juli, 09.30 uur: Maria Magdalena – 'I don't know how to love him'

Uitzending, Liturgie