Vieringen

Vanaf september kunnen de vieringen weer bezocht worden. Daarnaast zullen de diensten 'live' vanuit de kerkzaal in de Gereformeerde kerk worden uitgezonden via YouTube.

We willen u vragen of u zich aan wilt melden als u de kerkdienst komt bijwonen. Dit in verband met het maximaal aantal bezoekers tijdens de kerkdiensten in combinatie met de indeling van de stoelen. U kunt zich aanmelden via dit e-mail adres: aanmelden@pkn-nieuwkoop.nl

Op deze pagina ziet u een overzicht van de vieringen met daarbij de link naar de bijbehorende uitzending. Als u op 'uitzending' klikt zal er een nieuw scherm geopend worden met daarin het YouTube scherm. Links onder ziet u hoelang het nog duurt voordat de uitzending begint. Als de uitzending is gestart ziet u midden in het YouTube scherm de start knop. Klik op de start knop en u kunt de viering volgen.

Vieringen

Zondag 6 december, 10.00 uur !!!

Voorganger: Ds. J. van Malde
Gezamenlijke dienst door de remonstrantse gemeente in de gereformeerde kerk
Uitzending, Liturgie

Zondag 13 december, 09.30 uur